Saturday, 15 May 2010

kenapa nak kena mengaku tua kalau betul pun kau tua?


tak puas hati betul aku bila tengok semua orang buat pocoyo untuk diri sendiri. sebab pocoyo tu dengki tak bagi aku pocoyize diri aku sendiri. dengki dohh. sakit hati. sebab dah banyak kali aku pusing pusing website tu, semua bentuk muka aku semua takde pun. :(

pastu haritu bila aku dah hampa sangat sebab aku terlepas The Nanny lagi sekali, aku browse browse semua channel dekat astro. sekali kang, aku tiba tiba rasa macam pernah nampak kartun tu. lama aku cuba ingat balik. PATUT LAH MACAM PERNAH TENGOK SEBAB TU KARTUN POCOYO. sumpah teruja aku tengok. semangat gila aku nak gelak kuat kuat padahal benda tu tak lawak tapi teramat comel tapi comel comel pun lawak juga. kalau tak lawak takkan aku boleh gelak kuat kuat kan? kan kan??

tapi sekarang, aku dah banyak kali browse browse semua channel tunggu nak tengok pocoyo lagi. tapi takde pun. pastu kadang kadang tu, aku sengaja buat buat terlepas The Nanny sebab ingat nanti kang dapat tengok Pocoyo lagi tapi takde pun jugaaaa. kenapa ni kenapa ni??? dengki.

jadi sekarang, sebab aku semangat juga nak tengok, aku buka kat youtube sudehh. tapi gambar pula tak lawa. seeeeeee dengkiiiiii. hmmm

4 comments:

Sendra said...

wah semua entry pun dah justify tiba2..sangat kemas..barulah budak landscape.

peaNut said...

love pocoyo jgk..cute sgt2..
huhu..
salam perkenalan..
kalo free g la visit my blog k..
http://missbean88.blogspot.com

♥SYAFIQAH ♥ said...

haha...mcm mcm :D

Afiqah Abdul Rashid said...

tiba-tiba rasa nak Gugel Pocoyizate. =.="