Tuesday, 21 December 2010

kantoi la der

wuyohh bencinya i sebab kerja 8jam tak boleh duduk. semalam kena paksa kerja sampai 12jam tak boleh duduk juga. harini kena kerja 10jam tanpa duduk. adoi macam mana nak langsingkan badan macam ni sebab pinggang dah bengkok? ishh tak suka betul.

sejak aku kerja dekat retail store macam ni, kedai yang memang betul baik ah feng shui dia sebab dapat tengok ramai cewek cewek ganteng, lengchai lengchai jinjang berkeliaran 8jam tanpa henti. otak aku ni macam dah kena program pula sekejap sebab asyik tengok ragam manusia yang konon bajet diorang dah lawa bila pakai apa yang diorang pakai.

selalu jugak ah aku nampak suga daddy bawak perempuan muda konon comey comey haktuih dok berkepit sana sini. okay geli sebab lelaki tu mesti jenis stock yang oh well mesti semua orang dah tau yang macam dalam drama tv3 tu lah. ishh sepak kang siapa tak tau.

pastu kan ramai juga mek mek arab mali yang datang dari arab tutup berkabung satu badan pakai jubah warna hitam siap dengan purdah semua tu datang jalan jalan shopping denga laki dia. benda yang simple, perempuan arab memang semua pun perghhhh we habaq lu memang semua hot tangkap leleh jiwang karat habis tapi laki diorg mesti macam hmmm okay next please. satu benda aku perasan dekat warga arab semua ni, yang perempuan datang jalan jalan dengan laki dia tu datang pakai tutup aurat semua dan yang lelaki tu datang dengan lovebite penuh kat leher, wuyoohhh.

okay no offence,
aku selalu perasan juga pasal benda ni, kalau yang melayu mesti ramai yang macam lelaki pyondan dan yang cina nya mesti ramai yang perempuan lesbo. malas nak sentuh pasal warga pyondan ni dulu, esok lusa baru sentuh. yang kalau pasangan lesbo ni memang ada yang sampai ke tua pun nak lesbo lagi. pelik aku. aku perasan juga satu benda ni, (okay kalau aku bagitau nanti nampak macam aku pervert tapi ahhh biarkan), kalau yang pasangan lesbo ni, yang jadi perempuan tu memang dah cun comel habis geramm grrr nak geget tapi kalau yang perempuan bajet lelaki nya tu mesti ada breast beso. macam kelakar hikhik. lagak laki habis tapi dada besar kemain. teheheh

12 comments:

Ayuraza said...

salam singgah..

Macham Iz Punye said...

HAHAHA. observant gila kau

نورازريناابوحيري said...

hahaha.... cuci mata ek..

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

salam singgah ,, =) follow u,, =)

mamawana said...

Visit here....gonjeng? gonyeng? gonyeng tu aper ek? Be gojes orait...

The 7th said...

hey we are from the 7th and would like to personally invites you to join our contest, we need 30 more contestant and we are going to increase the prize, hence, the bigger chances for you to win,have a look!

happy muffins all!

with love,
www.t7th.blohspot.com
-The 7th-

~dell~ said...

haluuu..nampak awk kat pyramid tgh kje,xmast eve 2..nak tegoo tp segann..i read ur belog..theee~

izzah santek!

Zuratul Ain said...

hahaha lawak la entri ni.love this blog:)

Fatul Akrul Ramli said...

aku tak pernah lg mpk lesbo with big boobs.. kalau jumpa amik la gmbr, nmpk mcm pervert sket..

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

YusRa said...

follow me back
www.yusrasuperstar.blogspot.com

nurayunni said...

best blog nie..:)