Thursday, 26 November 2009

i just don't get this thing

aku tak tahu kenapa, bila orang semua bercerita pasal Taylor Swift (TS) dengan aku mesti nanti aku tanak join masuk sama. memang tak dinafikan ah yang dia lawa (boleh laa), lagu dia sedap (boleh tahan juga laa), etc etc tapi setiap kali ada review pasal dia mesti aku hentam gila gila dia. contohnya haritu aku beli Teen Vogue, ada interview pasal minah ni. sepanjang aku baca interview dia ni aku rasa macam hakellah, cam bag. mungkin aku je kot yang rasa macam ni sebab aku tengok adik adik aku bukan main lagi suka kat minah ni. so yeah.


video

:you belong with me by TS (the store.haha)
haha cam cibai aku cakap nama dia the store tapi takpe, persetankan tu dulu.l agu dia yang ni memang aku tak nafikan, boleh laa (cehh tak nak mengaku sedap wooh), memang boleh buat aku sing along (siap hafal bhai) tapi aku tak faham pehal dengan minah ni. apa yang kau cuba nak bagitahu dalam lagu ni? ok fine lah. aku tahu yang kau nak cakap kat mamat ni yang kau lagi bagus dari si polan yang lagi satu tu tapiii, aku rasa cam tak best ah wehh. macam macam hmmm macam hmmm. aku tak tahu la kalau korang rasa benda sama ke tak. kalau korang dalami (wohh mendalami), kalau korang berfikiran sama paras dengan aku, mungkin korang dapat rasa telepathy sama macam aku juga kot.

2 comments:

Marlisa said...

OMG I HAVE TH SAME FEELING TOO.
ya ya she's alright and all. but mcm overrted dah pula jadinya, sume awards nak menang.so dah mcm boohoo boring.

if u get wht i mean.
=)

izzh rzak rock said...

TELL ME ABOUT IT!!!

:i get what u mean.