Friday, 8 January 2010

i hilang u harini.

kali ni jangan lah kau harapkan aku tulis berbunga bunga macam dulu aku tulis kat kau yang sampai bergenang menangis nangis bagai aku karang surat kekasih kat kau macam masa kau konon je nak pergi masuk matrix kedah padahal sekali kang kau tak jadi pergi pun. buat malu je. lagi malu bila aku siap semangat pergi print gamabr bagi kat kau pastu tulis watijah harapan kat kau tapi MANA PERGI BENDA TU SEKARANG NABIL? MANA?? DAH LA WEH. AKU TAHU KAU DAH HILANGKAN. DAH AH KAU.

kali ni jangan lah kau harapkan yang terbaik dari aku. eh jap ni memang entry yang baekkk punya dari aku sebab aku takkan letak gambar muka kau yang paling lawa tapi muka kau yang jinjang joe kijang gunung mat cincang punya tahap.

ada bran nabeyl?

ok. fine kau masih baca. kau masih setia nak tahu. meh meh jom ikut aku. dan nabil, aku tak biarkan kau keseorangan harini nak tengok gambar muka kau jinjang macam ni. aku temankan kau okengg? aku sedar aku pun jinjang juga. DULU!


DEMM. MUKA AKU TAMIL. TAPI TENGOK SIAPA YANG TUKANG AMEK GAMBAR SEKARANG? KAU KAN? KAU MEMANG. DENGKI AMEK GAMBAR TIME AKU BELUM READY. DAH AH KAU.
(klia- penghantaran wanoy ke UK)

nabil apa yang kau cuba lakukan? aku tahu kau tak boleh nak terima anak murid kau bawak kau naik kereta tapi terimalah kenyataan nabil.
aku rasa dulu aku punya muka bila amek gambar semua sama je. geli.

awww. ingat time ni? kita pergi tengok F1 kat Sepang. semangat gila bertolak keluar rumah pukul 7 pagi padahal game tu start pukul 2 petang. lagi semangat bila letak kereta kat KLIA then naik bus pergi Sepang. pastu semangat tahan lapar tanak beli makanan mahal RM25 satu set sampai nak tunggu balik subang baru makan. haihh.

gambar takde motif. nak ingatkan kau balik tentang Joseph. entah apa entah dah jadi kat mamat cine ni. comel je belanja kita makan sebab kita nak quit Dominos.

ASTARAFIRULLAHALAZIM.
APA KITA INGAT KITA NI PENYANYI LATAR HAZAMI KE APA?!

gambar gambar kat atas ni semua jenis stok yang gelimat geliewmart punya geli. tapi nak buat macam mana. dulu kita ingat benda tu cool. tapi tu dulu. budak budak zaman sekarang kata benda tu LAME. padahal macam lah shuffle tu cool sangat.

aku tahu ada banyak lagi gambar gambar kita bersama (ohoyy bunyi macam kekasih kekanda ke ape entah) tapi malang nya semua tu sudah hilang sudahh. jadi apa yang aku ada ni je lah yang dapat aku guna untuk bagitahu kat kau bahawa betapa sayangnya aku hilang kawan macam kau ni. betapa spesial nya orang macam aku dapat kawan macam kau. dah weh dah. aku tahu kalau aku teruskan lagi ayat aku lepas ni mesti dah jadi sambungan surat haritu balik dah. penat aku nak karang perah otak lagi sekali nak tulis macam haritu balik. tapi takpelah. asalkan kau tahu apa yang aku nak cakapkan ni, aku rasa tak payah la eh aku tulis berjela lagi. tapi kalau kau nak juga aku tulis, nanti aku tuliskan kat kau. dalam german lagi. hambek kau aku speaking vancouver. haha sesat takde kena mengena. dah haa hambek gambar last ni.

orang kata simpan yang terbaekk untuk yang last sekali. aku rasa ni lah gambar kau yang macam 'hakellah bajet howt la kau sekarang' yang aku ada. dah haa hambek dah. dah aku penat. dah aku sayang kau. bye, jumpa di skype.

8 comments:

kerangRebus said...

sedeh utk kamu -_-

za8yusoff said...

apa kau mencarut harini?

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

izzah!!!!..omg2...sayang kaw..geram gambar aku tamil bnyk..tapi sayang kaw..best2...saja bagi ben jealous...hurm..akan merindui..skype ye jah..

izzh rzak rock said...

kerangRebus: sedih untuk dri sendiri jugaaaa :'(

zaid: manada aku mencarut harini. harini aku berkabung.

nabell: rinduuuuuuuuuu

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

izzah..aku ada treasure chest aku letak postcard melaka kaw..sebelum gi ada baca balik...sedey...hurm..rindu kamoe juga!!!

Azim~jimkimjat said...

babi, aku baca igtkan nk komen sedih2. dpt plak lagu shafel mane ntah, izzah pasang. mcm puki.

anyways, teruskan bwat post camni. aku nk kumpul pengalaman :D

Azim~jimkimjat said...

oh fuck. bukn izzah pasang. zaid pasang. sorry :P

malehaha said...

hahah sedih gila post ni. HAHA
nabil, goodluck ya :)