Friday, 1 January 2010

mari lihat siapa yang kena

hello readers,

harini dah satu haribulan januari. harini juga hari terakhir aku boleh spent time dekat rumah sebab besok dah nak kena balik perak balik. harini jugalah hari terakhir yang boleh aku luangkan masa nak jumpa kawe kawe supel kawe.

tak ramai yang aku jumpa sepanjang cuti kali ni. kalau dapat jumpa pun, takat sekali jumpa hello hai hey goodbye. then konon macam dah jumpa sekali then macam tak payah nak contact selalu pun dah takpe dah. dah boleh di maafkan dah.

tapi mana boleh bhai. mana bolehh. tak boleh tak boleh. sebab nanti siapa tahu bila lagi sekali akan berjumpa. dah la nama pun kawan karib baik sangat kawan sampai mati tapi kenapa kena jumpa sekali pastu terus hilang?

tapi takpe. semua ada periuk nasi yang harus dijaga. semua ada hidup masing masing. asalkan masing masing ingat dengan masing masing pun dah kira ok apa. tak lah melayu hilang di dunia.(sesat.)

pada asalnya aku nak upload gambar setiap satu outing yang aku buat sepanjang cuti ni tapi macam terasa kegemukan diri jadi malas nak upload. dan pada asalnya nak buat macam contest konon macam siapa yang paling banyak aku jumpa sepanjang cuti ni macam rasa lemak lebih gila jadi dah memang dah malas gila nak buat contest. lagi lagi bila duit baru habis lagi sekali.

saja nak bagitahu, NABIL KAU MENANG PERTANDINGAN SIAPA YANG AKU JUMPA PALING BANYAK CUTI NI. TAHNIAH WEHH ANDA BERJAYA.

ok, dah takde benda nak beritahu dah. oh haa lupa pula. Happy 50th Birthday Abah and Happy 19th Birthday msb. dan nabil, ye tahniah sekali lagi. bye.

2 comments:

za8yusoff said...

cantek.
just jgn mention nama kawan kau tu.
aku pun sedih gak.
jom balik perak.

we'll come,
we'll study
we'll shuffle at bank islam,
we'll kill pak guard,
we'll bring down some unwanted lecturers,
we'll get dekan,
we'll grad,
kite blah.

ok?haha

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

haha..terharu menang award nie...trimas2