Wednesday, 10 February 2010

secara rambang

nuffnang sudah bikin wa makin panasss. bila kau nak naikkan duit aku ni? dari haritu takat tu je. naik lah naik lahh.

facebook yang baru ni buat aku pening ahh. yang lama punya kan senang. yang baru ni tak menyenangkan pun. macam susah je aku nak cari pape. tengok aku dah terkial kial sengsorang. demm ah.

celcom punya JUALAN BESAR lah konon tu macam tak banyak membantu pun. kata topup rm20 dah dapat apa benda entah yang promosi apa entah tu tapi tak dapat punn. ke aku yang baca salah ni. aiyoo.

internet uitm, kau laju macam ular sekarang. bagus lah tu. tak jalan langsung kerja aku sekarang.

penjual ticket bus dengan train, jangan kau mengada nak habis jual. kalau nak habis jual pun, tunggu aku beli ticket dulu. then baru kau boleh habis. kang aku bakar rumah kau kang.

sports day, malasssssssss!

5 comments:

Jept Yang Sedang Sakit said...

tu la kan..fb baru susah kan..terkial2 gak ni..adehhh

Payad said...

nufnang tu tunggu berapa ribu orang click blog kita baru dpat duit eh?kosong je account.sedih betul =(

athfthn said...

Jadi balik tak ni ? I'll be waiting!

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

aku sedang ada dilemma with blogspot..post aku not being updated on my followers blog and blog list orang lain...lama dah kot benda ni jadi...frustrating sungguh...sigh...rindu kaw weih..

izzh rzak rock said...

jept: sama samalah kita berkial kial.

payad: sumpah tak tahu nuffnang tu beroperasi macam mana.malas nak amik tahu dah.

athna: im waiting for MOS

nabil: kau takyah guna blogspot dah la weh.buat website kau sendiri terus je.akuew winduew kauew jugauew