Saturday, 20 March 2010

benda macam ni pun nak kagum hekelehhhh

tahukah anda semua yang bahawa sebenarnya aku amat kagum dan respek terhadap orang yang rajin ber-blog walking dan orang orang yang rajin nak comment comment entry yang orang lain tulis semua ni?

aku bukan nak kata yang kagum dengan diri sendiri sebab gila bapak busuk nak kagum dengan diri sendiri. lagipun dah memang dah ditakdirkan aku bukan jenis yang suka ber-blog walking pergi jalan jalan kat blog orang lain pastu rajin lah pula aku nak jatuhkan comment kat orang lain. memang tak ah bhai.

kalau ada blog yang aku rajin jalan jalan pastu kadang kadang dah terlebih rajin nak pergi comment pun adalah dua tiga blog yang secara lazimnya sesiapa yang baca blog aku ni mesti akan pergi baca blog diorang juga.

jadi eh jap, apa tujuan aku tulis entry ni? memang takde tujuan pun. takat nak bazirkan masa dan lengah lengahkan masa yang ada ni sebab aku malas nak buat kerja. yeahhh pengakuan jujujurrr.

2 comments:

za8yusoff said...

kaw memang suke lengah mase. aino. T.T

izzh rzak rock said...

kau tacing lagi aku tak belanja kau makan en?jomm ah weh.aku tengah kaya ni. :D