Sunday, 28 March 2010

dua malam satu pagi

agak mengejutkan bila samer tiba tiba sms bagitahu yang dia ada trip datang perak pastu nanti ada datang kat uitm perak. mengejutkan pastu macam buat aku gelabah tak pasal pasal. gila ah wehh. first kot kawan subang aku yang datang melawat aku kat tempat ulu ni. sumpah aku nak tunjuk segala jadah haram yang ada.

pastu lagi buat aku tak tentu arah bila masa hari jumaat petang tu tetiba samer sms lagi kata yang dia dah on the way datang perak dah. pastu maksudnya dia akan ada jumpa aku malam tu juga. gila sumpah aku tak tentu arah.bila dapat jumpa samer malam tu, aku sumpah rasa lega entah kenapa. atleast ada juga orang yang datang tengok tempat aku belajar kat perak.

aku bawa samer pusing segala jenis jadah haram punya tempat. from one end to one end. satu pun aku tak tinggalkan. reaction samer pun memang dah boleh dijangkakan dah. dapat juga dia tahu perasaan aku masa aku mula masuk tempat ni. tapi dapat juga dia tahu perasaan aku sekarang pasal tempat ni.

aku dapat jumpa dia tak lama. sekejep seje. tapi aku dah rasa sangat berbaloi dah.



glad that you've made it here samer. glad that you came. see you in subang :)

5 comments:

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

tsk2..wish i could be there...

za8yusoff said...

singgah blok aku jah? (:

za8yusoff said...

blok AD i mean. ( :

mira mirasme said...

tetek u kecik rupanya.

Macham Iz Punye said...

kau dtg sini skrg