Sunday, 27 December 2009

persatuan jinjang rempit, The AGz.

hai kawan kawan,
masih ingat page myspace ini lagi?


sebab aku bosan duduk rumah sorang sorang harini, aku pun geledah la balik segala benda lama yang ada kat dalam rumah ni. mula mula sekali aku buka balik computer uzur kat dapur yang takde siapa berani nak usik bukan sebab computer tu berhantu tapi siapa yang pegang boleh jadi hantu nanti.

dah aku pun buka lah computer tu. memang sumpah naik nazak ah benda tua tu. nak tunggu loading bukan main lama lagi. dari button start nak ke button my pictures mau naik 10min aku tunggu. tu belum lagi nak tunggu content computer tu buka.

jadi aku pun tahan lah sabar. tunggu lah benda bangang tu load. dapat juga aku gelak sorang sorang bila tengok gambar semua yang ada tu. tapi tak lama lepas tu, agaknya sebab dah takdir computer tu uzur, segala benda terpadam. aku bengang, terus naik atas on laptop dan surf internet.

takde benda nak buat petang petang macam ni. dah la hujan. memang tak ah nak jumpa sesiapa yang tengah online. atleast siapa yang aku harap boleh online memang takde ah.

jadi, aku pun buka lah page myspace aku. ok fine lah, memang lah setiap hari pun aku buka tapi kali ni aku buka balik comment page aku. aku baca balik dari first comment yang aku terima dulu sampai lah ke harini.

sumpah bila aku baca balik, aku rindu. aku sedih. aku rinduuuuu dengan semua yang aku selalu comment dulu. terutamanya AGz. aku rindu nak comment dengan hanis pasal apa yang ajdi kat sekolah haritu sebab hanis memang gemok paling gemok tanak datang sekolah. aku rindu nak comment dengan iz cakap pasal dominos, eyebags, bla bla. aku rindu nak comment dengan thina cakap pasal nak pergi gigs. aku rindu nak comment dengan nabil belagak macam kitorang ni couple ke apentah. aku rindu nak comment dengan wanoy cakap pasal pape je yang ada. aku rindu nak slipover. aku rindu muvi maraton. aku rindu maplei aku rindu korang :'|

rindu!

AGz,
korang lah perkara yang paling baik pernah terjadi dalam hidup aku. (ok adalah benda lain lagi tapi korang salah satu daripadanya lah.) korang sentiasa ada dengan aku setiap masa. sekarang bila semua dah besar godang, semua buat hal masing masing tapi masih keep in touch. (aida, kau je yang muncul setahun sekali.) aku harap kita boleh balik ke masa form4/5, time lepas SPM, time semua kerja kat Dominos, masa semua berfikiran jinjang dan rempit.

jenguk jenguk lah page AGz. aku tengok benda tu dah berhabuk dah. takezZZz careZZzz Agz.

: wani, kau kat UK tu baik baik jaga diri.

8 comments:

za8yusoff said...

aku rasa kau tau bahawa kau sudah tua lagi uzur.

Macham Iz Punye said...

=)

za8yusoff said...

kannine ahh jah.

tiru aku lakk. haha.
cume kenangan ko tak
disertakan dgn
pics dan aksi-aksi ranjang
budak shuffle.haha

sebokk je tiru idea aku.
ahahaha.

btw muke kau sgt lain di zaman muda dulu. haha. nnt aku tulis tentang "walking thru the day" dgn ain dan ijjah. (:

Love Says it All~ said...

LATEST MAKEUP CLASS SCHEDULES:

PERSONAL CLASS @ SHAH ALAM : RM150/PERSON 9/1/10
PERSONAL CLASS @ T'GGANU : RM250/PERSON 15/1/10
PERSONAL CLASS @ KELANTAN : RM250/PERSON 16/1/10
BRIDAL CLASS @ SHAH ALAM : RN500/PERSON (2-DAY CLASS) 23&24 JAN 2010

REGISTER NOW!! LIMITED SEATS FOR ALL CLASSES!
BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET DISCOUNT RM20 FOR EACH FRIEND YOU BRING.

016-2128740
WWW.EYRARIZAL.COM

izzh rzak rock said...

woih zaid bila masa aku tiru kau?? aku tak tahu pape pun.

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

alala..sweet nyer post ni...rindu juga sngt

cik EPAL said...

best kawan kawan :)

za8yusoff said...

haha.
jomm wat clan kat perak lak.
aku nak buat jinjang retarded.
ok?