Tuesday, 22 December 2009

bodoh tapi bener.

hai gay,
kau makin hensem harini. pakai minyak dagu lagi?

*
aku keluar pergi beli credit kat Mydin tadi. semangat gila nak beli credit sampai semangat nak beli kat Mydin. macamlah dapat beli dengan harga borong. teruja lagi aku nak masukkan topup sebab hutang credit advance aku dah banyak tertunggak. dua tiga kali cuba masih tak boleh topup lagi. selepas setengah jam baru aku perasan aku bongok pergi beli credit Maxis padahal aku guna Celcom. demm.


*
cerita drama Cucu Betong yang ke udara setiap hari isnin hingga khamis pada jam 4.30 petang di TV3 tu menakutkan sumpah menakutkan. hantu nenek kebayan gila dan konco konco gilanya berjaya buat aku takut nak mandi tidur makan sendirian. sekarang, aku dah tak berapa selesa nak tinggal kat rumah sorang sorang. asyik teringat kat suara Malika.


*
dua kali aku download cerita New York, I Love You. bila dah habis download, aku gila teruja nak buka terus sebab Ares cam haram dua tiga hari ni. download lama gila bapak lama punya lama. sekali cerita porno budak hingusan apa benda entah yang keluar. langsung aku tak teruja tak terangsang nksljscgd.


*
aku masuk universiti nak masuk dua tahun dah dan lagi dua bulan aku akan tinggalkan dunia belasan tahun dan hello wawasan 2020. tapi kenapa curfew balik rumah aku masih lagi sebelum maghrib? kenapa aku masih lagi tak boleh bawa kereta sendiri lebih 20km dari rumah? kenapa kenapa anak dara kenapaa???



*
what goes around comes around.
karma, kau duduk jauh jauh dari aku. aku tanak kawan dengan kau lagi dah. langsung tanak dah. kau tak best. bye.

5 comments:

za8yusoff said...

i see a red door and i want to paint it black. -paint it black by rolling stones.

izzh rzak rock said...

kau telan syabu lagi ke zaid?

Rzff said...

weh, porn tu ada lagi? nnt kasi aku ogeyh..
:DDD

izzh rzak rock said...

wong,kita swap porno k.

za8yusoff said...

u have some massive reputation of driving a car. u managed to do some tricks on parking lot. amazingly u r still alive today! ahahaha!


(sebab aku bayangkan bahana azab di rumah kau apabila kau terasa panas kerna kemarahan parent kau)