Thursday, 24 December 2009

dah. puas hati aku sekarang. puas hati dapat tengok natalie portman berlakon dalam french. puas hati lepas download tak sampai lima jam dah boleh tengok. puas hati cerita ni ada subtitle. puas hati gambar dalam HD. puas hati sangat sampai besok boleh puasa tanpa sebarang halangan. dah cukup puas hati aku :)

*

* sequel -nya,

see, nilah cerita yang patut keluar lepas aku download. bukan cerita porno geli budak shuffle mana entah tu. and and and, seeee, natalie portman memang superb sampai dua dua cerita superb ni pun dia berlakon.

1 comment:

za8yusoff said...

jah.nnt bagi aku. bersungguh betul kau nak dapatkan citer nie.